Luokitukset ja analyysit
Kaikki myymämme heinä analysoidaan ja luokitellaan tarkasti, seuraa tarjontaamme!

Näin ostat

Sinulla on kolme helppoa vaihtoehtoa hankkia Prohay-säilöheinää:

1) Haluatko ostaa yhden taikka useamman pussin lähimmästä Hankkijasta? Mene Hankkijaan ja kysy heiltä Prohay säilöheinää. Tämä on helppo ja nopea tapa tutustua Prohay säilöheinään.

Vihje: Oletko lähdössä lähiaikoina kisareissulle, etkä haluaisi ahdata autoa täyteen kuivaheinää. Prohayn tiiviisti muoviin pakattu ja vähän tilaa vievä säilöheinäpussi on kisareissulle hyvä vaihtoehto!

2) Haluatko Prohay säilöheinää kotiisi toimitettuna? Soita tai käy lähimmässä Hankkijan myymälässä ja tilaa lavoittain heinäsi suoraan tallille toimitettuna.Tai tilaa suoraan Hankkijan verkkokaupasta. Pienin toimitusmäärä on yksi lava. Lavassa on 40 pussia (800 kg). Heinät ja lava on hyvin suojattu, joten lavan voi hyvin varastoida vaikkapa ulkona. Hinta toimitusmyynnissä on 7,80 eur/pussi, eli yksi lava maksaa 312 eur + rahti. Hinta sisältää ALV 14%.Rahti lasketaan tapauskohtaisesti.Verkkokaupassa on rahtilaskuri,josta näkee heti hinnan toimitettuna.

Vihje: Tee kimppatilaus lähistön toisen tallin kanssa ja tilaa suurempi määrä kerralla. Rahdin hinta laskee huomattavasti kun tilaat enemmän.

3) Voit noutaa Prohay säilöheinää myös itse suoraan pakkaamolta. Pakkaamo sijaitsee Punkalaitumella, missä heinä myös viljellään. Yritys sijaitsee Valtatie 2 välittömässä läheisyydessä, joten meille on helppo tulla. Katso tarkempi sijainti kartalta Yhteystiedot -sivulta. Hinta pakkaamolla on 8,00 eur/pussi (sis. ALV 14%). Voit hakea yhden pussin tai useamman lavan.

Noutomyynti on avoinna sopimuksen mukaan. Soitathan etukäteen tulostasi!